Cornhole Nederland

Header Cornhole RCH hele pagina A4

 

Het leukste spel voor na de wedstrijd

CORNHOLE: een uitdagend en tactisch spel, overgewaaid uit Amerika, waarbij je een zakje gevuld met maïs in een gat probeert te gooien. Blokkeer je tegenstander of schuif je eigen zakjes in het gat.

GAME ON!

 

De populariteit van Cornhole

Cornhole Nederland spel kantine clubhuis

Cornhole is overduidelijk een van de meest populaire buitenspellen in de Verenigde Staten. Of je nu een familie- of bedrijfsbarbecue organiseertof gewoon met een paar vrienden in het weekend, Cornhole is het meest gewilde spel in Amerika.

Het spel Cornhole werd ongeveer 15 jaar geleden populair als een favoriet tijdverdrijf in Cincinnati en verspreidde zich al snel als gezelschapsspel  naar barbecues in de achtertuin, stranden, brouwerijen en campings.

In Nederland begint het spel steeds populairder te worden. Bij steeds meer sportverenigingen, bars en pubs zie je het spel verschijnen. 

Bij veel honkbalverenigingen zie je dat het spel na de wedstrijd uit de kantine wordt gehaald.

Het spel wordt regelmatig ingezet voor marketing doeleinden voor onder andere op beurzen, maar ook bijvoorbeeld voor bruiloften en familie-evenementen.

De kans is groot dat als je dit jaar naar een feestje in de achtertuin of een barbecue gaat, je waarschijnlijk steeds meer mensen zult zien Cornholen. Deze game is in populariteit gegroeid vanwege zijn draagbaarheid, gemakkelijk te begrijpen regels en … laten we eerlijk zijn, je hoeft geen top-atleet te zijn om een goed spelletje Cornhole te spelen.

Cornhole-Nederland levert Cornhole-borden met uw eigen ontwerp, gratis voor u gemaakt door een grafisch vormgever.

Een spel met het logo van je eigen vereniging is niet alleen super gezellig na de wedstrijd, het is ook nog eens een flinke boost voor de kantine-omzet!

actie Cornhole Nederland RCH hele pagina A4