Sponsor worden?

Sponsor worden

Sponsoring stelt ons in staat om onze doelen te bereiken. Sponsoring helpt ons ook om financieel gezond te blijven en de faciliteiten te bieden aan leden en bezoekers om met plezier te kunnen sporten of naar onze mooie sport te kunnen kijken.

We hebben uw sponsoring nodig voor onderhoud van het terrein en de gebouwen, kleding en andere materialen, het organiseren van leuke activiteiten en het coachen en trainen van teams zijn daar een paar voorbeelden van.

Met uw reclame-uitingen langs de velden en online bereikt u tienduizenden mensen. Elk weekend bezoeken vele honderden mensen het sportpark.

Mensen die zelf sporten, komen kijken naar wedstrijden of trainingen. Allerlei verschillende sporters, wandelaars, joggers, ouderen, jongeren, kinderen, vaak zelfs hele families.

Niet alleen mensen uit de gemeente Heemstede, ook bezoekers uit de omgeving Zuid- en Noord Kennemerland en teams vanuit het hele land.

Het sportpark wordt gebruikt door diverse verenigingen. Tevens wordt het sportpark gebruikt door de scholen uit de gemeente Heemstede. Ook is het sportpark openbaar toegankelijk voor de inwoners van Heemstede.

RCH-Pinguïns heeft een nadrukkelijk maatschappelijk profiel. Met het promoten van uw bedrijf via de kanalen van RCH-Pinguïns draagt u bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.