Sponsors

We zijn ontzettend blij met onze huidige sponsors bij RCH-Pinguins, die ons in staat stellen om onze passie voor honkbal te blijven volgen en onze club verder te ontwikkelen. Hun steun en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde voor ons team. We willen hen hartelijk bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen.

Echter, om onze ambities waar te maken en onze spelers en fans de best mogelijke ervaring te bieden, hebben we nog steeds behoefte aan extra sponsors. Als u geïnteresseerd bent om deel uit te maken van de RCH-Pinguins-familie en onze club te ondersteunen, bieden wij verschillende sponsormogelijkheden. Door een sponsor te worden, kunt u uw bedrijf promoten en tegelijkertijd bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze club.

Als u geïnteresseerd bent in sponsoring bij RCH-Pinguins, nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om samen te werken en onze successen te delen. Samen kunnen we het honkbalplezier vergroten en de gemeenschap versterken.

Via sponsors@rch-pinguins.nl kunt u contact opnemen.