Ruben Bouterse wint biljarttoernooi.

10 maart 2024

Zondagmiddag om 13:00 uur stond de finale van RCH Pinguins biljarttoernooi op de agenda.
Een leuke, gezellige en spannende biljartmiddag in het driebanden werd gewonnen door Ruben Bouterse.
Jordy Draijer legde beslag op de tweede plek en Tom van Egeraat pakte het brons.

Nieuws
Opening Day 2024

De Reünie en Opening Day 2024 liggen al weer achter ons, maar wat was het een prachtige dag.
Met zoveel oude bekenden en sommigen die elkaar al heel lang niet meer hadden gezien, waren er alleen maar blije gezichten.
Erelid en oud voorzitter Dick Mulder wist ook op 90-jarige leeftijd samen met zijn vrouw Ineke ons veld te bereiken.
Met een vernieuwde sponsorlook op zowel veld als pakken van het eerste. Daarnaast het prachtige weer. Het kon ook eigenlijk al niet meer stuk.
De eerste bal werd voorafgaand aan de wedstrijd RCH Pinguins – UVV gegooid door Wethouder Sam Meerhoff. Met een fraaie worp op catcher Ruendrick Pieternella, kon de wedstrijd snel beginnen. Een spannende pot honkbal die in de negende inning pas werd beslist in het voordeel van RCH Pinguins. De zwaarbevochten 6-5 overwinning was daarmee een feit. De Homerun van Aldy Guzamn was voortreffelijk in beeld gebracht door Alexander Brouwer. 

Met springkussen er Stormbaan was er voor de jeugd ook van alles te doen. De loterij was met name een groot succes voor jeugd. Altijd super spannend om met een lootje te kijken of je een prijsje hebt gewonnen. Na afloop van de wedstrijd werden de legends nog voorgesteld op het veld en ontvingen zij uit handen van de voorzitter en hoofd TC een legend shirt waarin zij op 22 juni aanstaande de legends wedstrijd zullen gaan spelen.
Toen was er nog de BBQ die wellis waar qua planning niet helemaal soepel verliep maar toch alles weer was gelukt.
Heren 1 sloot de avond af met spelletjes Domino en leuke gesprekken.

Langs deze weg ook alle lof en dank voor al die vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt. 
Foto’s van Opening Day volgen later en zullen op de website geplaatst worden.

Een trotse voorzitter.

Rally Together

 

15 april 2024
Nieuws
RCH Pinguins wint het Mastebroek toernooi

In het weekend van 30 en 31 maart werd het Mastenbroek toernooi gespeeld bij Tex Town Tiger in Enschede.
Hierin wist RCH Pinguins H1 beslag te leggen op de hoofdprijs door het toernooi te winnen. Wat een fantastische start in de voorbereiding van het seizoen. Ook nadat het Ringvaart toernooi helaas voor de helft in het water was gevallen. Dit weekend wordt nog het toernooi bij OG gespeeld. Op 11 april a.s. gaat de competitie dan echt van start.

6 april 2024
Nieuws
International Games bij RCH Pinguins

Zondag 31 maart werden er een drietal oefenwedstrijden van het Frank Maduro toernooi gespeeld op het veld van RCH Pinguins. Onze veld crew was al vroeg ter plaatse om het veld optimaal speelklaar te maken. Daar dachten de weergoden iets anders over en begon het toch te regen in de ochtend. Uiteindelijk kon er toch gespeeld worden en begon om 11:45 uur de eerste wedstrijd Hoboken Pioniers tegen Hamburg Knights. Later in de middag werden ook Hoofddorp Pioniers tegen Hamburg Knights en Hoofddorp Pioniers tegen Hoboken Pioniers gespeeld. Zo was het toch nog een geslaagde dag met een redelijke aanslag op het veld door de regen die ook het einde van de middag weer gestaag naar beneden kwam. Met een hele krappe kantine bezetting is het toch gelukt om alle bezoekers te kunnen voorzien van de nodige consumpties.

Met dank aan:

Youri, Jordy, Robert, Tamara, Isabella en Frits

 

31 maart 2024
Nieuws
Ringvaart toernooi voor vandaag afgelast.

Helaas kan het Ringvaart-toernooi vandaag niet gespeeld worden als gevolg van de regen afgelopen nacht en wat er nog aan regen aan gaat komen. Dit vinden wij natuurlijk ontzettend jammer. Want wat hadden wij iedereen weer graag willen ontvangen vandaag in “De Kuil” en het toernooi een mooie finale gegund.
Langs deze weg willen we vanuit onze prachtige club alle spelers, coaches, staf van de teams bedanken voor een mooie eerste dag van ons Ringvaart-toernooi. Ook dank aan het bezoekende publiek op de eerste dag en aan alle vrijwilligers waarmee we het toernooi hebben mogen organiseren.
Hopelijk zijn de weergoden ons in een volgende editie van het toernooi beter gezind.

24 maart 2024
Nieuws