RCH Pinguins terug als partner bij Baseball Academy Kennemerland

17 maart 2022

Het oorspronkelijke samenwerkingsverband binnen de Baseball Academy Kennemerland op het gebied van Talentontwikkeling Honkbal wordt weer hersteld door de hernieuwde toetreding van RCH-Pinguïns. Voorzitter Fokke Dijkstra van RCH-Pinguïns en Jaap Blijleven van de Academy ondertekenden daartoe afgelopen week de overeenkomst. Jeugdig toptalent van DSS, Hoofddorp Pioniers, Kinheim en RCH-Pinguïns traint en speelt samen onder de naam ‘Kennemerland Rabbits’ om onder professionele omstandigheden het beste uit zichzelf te kunnen halen.

RCH-Pinguïns was in 2008 een van de vier medeoprichters van de Baseball Academy en de twee opleidingsteams van de Rabbits maakten jarenlang gebruik van de accommodatie van de club voor hun thuiswedstrijden tegen de andere Academies. De vereniging droeg ook in technische zin bij via de inzet van instructeurs als RCH-coryfee Ab de Boer, Jeremi van de Berg en Lex Leijenaar bij de Rabbits staf.

Na een bestuurswisseling in 2016 trok de vereniging zich terug uit het samenwerkingsverband. Deze zomer komt het vlaggenschip van RCH-Pinguïns na jaren weer uit in de Hoofdklasse Honkbal. Daarmee is er ook voor Heemsteeds talent weer uitzicht op het spelen in de hoogste nationale klasse. In de selectie zijn zes spelers opgenomen die hun opleiding bij de Rabbits hebben gevolgd. Het nieuwe bestuur van RCH-Pinguins en de Baseball Academy Kennemerland zijn daarom verheugd dat de onderlinge band weer hersteld is en daarmee ook Heemsteedse jeugdspelers de kans wordt geboden op een prachtige honkbaltoekomst!

Nieuws
Aanmelden jeugdkamp 2024

Je kunt je middels het aanmeldformulier aanmelden voor het jeugdkamp op 6 en 7 juli a.s.

Inschrijfformulier jeugdkamp 6 en 7 juli a.s.

Het jeugdkamp, wat jarenlang een traditie was, keert weer terug bij RCH Pinguins. Aanvang: Zaterdag 6 juli om 11:00 uur Einde: Zondag 7 juli om 13:30 uur. Deelname aan het toernooi kost €10,- per persoon en kan worden afgerekend bij de bar in de kantine.

Naam(Vereist)
Voer een nummer in van 6 tot 18.

Zaterdag 6 juli

Tijd Wat
11:00 uur Ontvangst/uitleg
11:15 uur Teams maken
11:30 uur Inrichting tent
12:30 uur Lunch Pannenkoeken
14:00 uur Wedstrijd kijken H1 + Clinic
16:00 uur Vlag maken/Oefenen Bonteavond
18:00 uur Diner
20:00 uur Bonte avond
22:00/22:30 uur Slapen

Zondag 7 juli

Tijd Wat
09:00 uur Ontbijt
10:00 uur Warming UP
10:30 uur Mix Beeballtoernooi
12:00 uur Lunch Prijsuitreiking RCH got Talent Fair Play prijs Toernooi Netjes eten/opruimen Mooiste vlag
13:00 uur Slidings
13:30 uur Einde

Wat heb je nodig?

Slaapzak

Kussen

Luchtbed

Kleding dat vies kan worden

Honkbalkleding/Hanschoen etc..

Handdoek/toilet spullen

Goed humeur

6 juni 2024
Nieuws
Nieuws
Meubulair

Wat hebben we als club toch een groot aantal toppers als vrijwilligers. Het meubilair langs het veld wordt er met gerecyclde materialen steeds mooier op. Eerst waren de in slechte staat verkerende banken voor het terras al vervangen en met overige stukken hout zijn er nu nieuwe banken gefabriceerd links van de thuis-dugout. Verder komt ons clubhuis ook zo langzamerhand zichtbaar in de nieuw verf zodat het hout ook weer jaren mee kan en het er weer strak uit ziet. Dankzij Nieuwenhuis Schilderwerken.

Op het veld kunnen we nu prachtig ons RP logo op het gras spuiten met krijtverf mbv een spuitmal.

 

1 mei 2024