RCH-Pinguins H1 dwingt promotie af

17 oktober 2021

Na de matige beslissingswedstrijd tegen Pirates H2 op woensdag had eigenlijk niemand kunnen denken dat we met RCH een kans zouden maken tegen de hekkensluiter van de hoofdklasse Silicon Storks. Dat honkbal het mooiste spelletje is, werd dit weekend toch wel weer bewezen. Gisteren al verpulverde de honkballers van het eerste de ploeg uit Kijkduin met 16-6 in 8 innings. Vandaag was het nog zeker lang een wedstrijd met een stand van 3-6 op het scorebord. Maar de pitchers van ons cluppie hielden de knuppels van Storks goed in bedwang en met een eindstand van 3-7 kan er niets worden afgedaan aan de beide glorieuze overwinningen op Silicon Storks. Promotie naar het allerhoogste niveau is een feit. Al moet er nu gekeken worden of RCH-Pinguins aan alle voorwaarden en licenties kan gaan voldoen om volgend seizoen in de hoofdklasse te mogen gaan spelen.

Lees hier een uitgebreid verslag van beide wedstrijden.

Daarnaast gaat de club natuurlijk op zoek naar een sponsor om ons financieel te kunnen gaan helpen zodat het spelen op dit hoogste niveau mogelijk is en blijft. Bij deze dan ook een oproep aan ondernemers en bedrijven die geïnteresseerd zijn in een sponsorship om ons in de hoofdklasse te gaan ondersteunen. Mailen naar sponsors@rch-pinguins.nl

RCH-Pinguins H1 | Foto: Jan Kruijdenberg
Nieuws
Aanmelden jeugdkamp 2024

Je kunt je middels het aanmeldformulier aanmelden voor het jeugdkamp op 6 en 7 juli a.s.

Inschrijfformulier jeugdkamp 6 en 7 juli a.s.

Het jeugdkamp, wat jarenlang een traditie was, keert weer terug bij RCH Pinguins. Aanvang: Zaterdag 6 juli om 11:00 uur Einde: Zondag 7 juli om 13:30 uur. Deelname aan het toernooi kost €10,- per persoon en kan worden afgerekend bij de bar in de kantine.

Naam(Vereist)
Voer een nummer in van 6 tot 18.

Zaterdag 6 juli

Tijd Wat
11:00 uur Ontvangst/uitleg
11:15 uur Teams maken
11:30 uur Inrichting tent
12:30 uur Lunch Pannenkoeken
14:00 uur Wedstrijd kijken H1 + Clinic
16:00 uur Vlag maken/Oefenen Bonteavond
18:00 uur Diner
20:00 uur Bonte avond
22:00/22:30 uur Slapen

Zondag 7 juli

Tijd Wat
09:00 uur Ontbijt
10:00 uur Warming UP
10:30 uur Mix Beeballtoernooi
12:00 uur Lunch Prijsuitreiking RCH got Talent Fair Play prijs Toernooi Netjes eten/opruimen Mooiste vlag
13:00 uur Slidings
13:30 uur Einde

Wat heb je nodig?

Slaapzak

Kussen

Luchtbed

Kleding dat vies kan worden

Honkbalkleding/Hanschoen etc..

Handdoek/toilet spullen

Goed humeur

6 juni 2024
Nieuws
Nieuws
Meubulair

Wat hebben we als club toch een groot aantal toppers als vrijwilligers. Het meubilair langs het veld wordt er met gerecyclde materialen steeds mooier op. Eerst waren de in slechte staat verkerende banken voor het terras al vervangen en met overige stukken hout zijn er nu nieuwe banken gefabriceerd links van de thuis-dugout. Verder komt ons clubhuis ook zo langzamerhand zichtbaar in de nieuw verf zodat het hout ook weer jaren mee kan en het er weer strak uit ziet. Dankzij Nieuwenhuis Schilderwerken.

Op het veld kunnen we nu prachtig ons RP logo op het gras spuiten met krijtverf mbv een spuitmal.

 

1 mei 2024