RCH-Pinguins H1 dwingt promotie af

17 oktober 2021

Na de matige beslissingswedstrijd tegen Pirates H2 op woensdag had eigenlijk niemand kunnen denken dat we met RCH een kans zouden maken tegen de hekkensluiter van de hoofdklasse Silicon Storks. Dat honkbal het mooiste spelletje is, werd dit weekend toch wel weer bewezen. Gisteren al verpulverde de honkballers van het eerste de ploeg uit Kijkduin met 16-6 in 8 innings. Vandaag was het nog zeker lang een wedstrijd met een stand van 3-6 op het scorebord. Maar de pitchers van ons cluppie hielden de knuppels van Storks goed in bedwang en met een eindstand van 3-7 kan er niets worden afgedaan aan de beide glorieuze overwinningen op Silicon Storks. Promotie naar het allerhoogste niveau is een feit. Al moet er nu gekeken worden of RCH-Pinguins aan alle voorwaarden en licenties kan gaan voldoen om volgend seizoen in de hoofdklasse te mogen gaan spelen.

Lees hier een uitgebreid verslag van beide wedstrijden.

Daarnaast gaat de club natuurlijk op zoek naar een sponsor om ons financieel te kunnen gaan helpen zodat het spelen op dit hoogste niveau mogelijk is en blijft. Bij deze dan ook een oproep aan ondernemers en bedrijven die geïnteresseerd zijn in een sponsorship om ons in de hoofdklasse te gaan ondersteunen. Mailen naar sponsors@rch-pinguins.nl

RCH-Pinguins H1 | Foto: Jan Kruijdenberg
Nieuws
Nieuws
Openingday en Reunie 2024

Openingday bij RCH Pinguins op zaterdag 13 april. Het eerste speelt dan zijn eerste thuiswedstrijd tegen UVV. Maar ook zal als deel van ons prachtige jubileum jaar de Reunie plaatsvinden. Deze begint dan om 1 uur zal de ook de rest van de dag duren. Voor de jeugd is er een stormbaan en kan er kennis gemaakt worden met de helden uit ons verleden. Meet the Legends. Met Muziek, een Loterij en een BBQ, verwachten we een fantastische start van het nieuwe seizoen en ons Jubileumjaar. Kom je ook?

 

24 februari 2024
Nieuws
Nieuws