RCH-Pinguins H1 dwingt promotie af

17 oktober 2021

Na de matige beslissingswedstrijd tegen Pirates H2 op woensdag had eigenlijk niemand kunnen denken dat we met RCH een kans zouden maken tegen de hekkensluiter van de hoofdklasse Silicon Storks. Dat honkbal het mooiste spelletje is, werd dit weekend toch wel weer bewezen. Gisteren al verpulverde de honkballers van het eerste de ploeg uit Kijkduin met 16-6 in 8 innings. Vandaag was het nog zeker lang een wedstrijd met een stand van 3-6 op het scorebord. Maar de pitchers van ons cluppie hielden de knuppels van Storks goed in bedwang en met een eindstand van 3-7 kan er niets worden afgedaan aan de beide glorieuze overwinningen op Silicon Storks. Promotie naar het allerhoogste niveau is een feit. Al moet er nu gekeken worden of RCH-Pinguins aan alle voorwaarden en licenties kan gaan voldoen om volgend seizoen in de hoofdklasse te mogen gaan spelen.

Lees hier een uitgebreid verslag van beide wedstrijden.

Daarnaast gaat de club natuurlijk op zoek naar een sponsor om ons financieel te kunnen gaan helpen zodat het spelen op dit hoogste niveau mogelijk is en blijft. Bij deze dan ook een oproep aan ondernemers en bedrijven die geïnteresseerd zijn in een sponsorship om ons in de hoofdklasse te gaan ondersteunen. Mailen naar sponsors@rch-pinguins.nl

RCH-Pinguins H1 | Foto: Jan Kruijdenberg
Nieuws
Waar schijt de koe

Het Koeienschijtspel is terug van weggeweest! 400 kavels staan te koop, waarvan nu al 50% is verkocht. Mocht de koe op 21 september op of naast jouw kavel schijten win je een mooi bedrag! De winnende kavel is maximaal €400 waard, en de maximale totale prijzenpot is €800. Hoe meer kavels worden verkocht, hoe groter de pot. De overige opbrengsten gaan naar activiteiten voor de jeugd!

Loten te koop bij de kassa van RCH-Pinguïns.

Deel het met iedere gokfanaat en sportsupporter die je kent!

Onderstaande afbeelding geeft weer welke kavels er nog beschikbaar zijn.

11 juli 2024