Rabo Clubsupport

29 september 2022

Met 15 verenigingen uit de Metropoolregio Amsterdam gaan we de komende 2 jaar in het mooie traject Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning.

In het Olympisch Stadion was afgelopen woensdagavond de Kick Of. Samen met NOC*NSF en onze trajectbegeleiders gaan we ondersteunen en begeleiden met de hulpvraag van deze clubs. Op allerlei gebied. Denk aan verduurzaming van de accomodatie, het werven van leden/vrijwilligers of een gezondere club (zowel financieel als de kantine). Ik kijk terug op een bijzondere bijeenkomst met heel veel energie en enthousiasme van de deelnemers.

Lees hier het bericht op LinkedIn

Nieuws
Nieuws
Openingday en Reunie 2024

Openingday bij RCH Pinguins op zaterdag 13 april. Het eerste speelt dan zijn eerste thuiswedstrijd tegen UVV. Maar ook zal als deel van ons prachtige jubileum jaar de Reunie plaatsvinden. Deze begint dan om 1 uur zal de ook de rest van de dag duren. Voor de jeugd is er een stormbaan en kan er kennis gemaakt worden met de helden uit ons verleden. Meet the Legends. Met Muziek, een Loterij en een BBQ, verwachten we een fantastische start van het nieuwe seizoen en ons Jubileumjaar. Kom je ook?

 

24 februari 2024
Nieuws
Nieuws