NL Doet bij RCH Pinguins

11 maart 2023

Zaterdag 11 maart stond volledig in het teken van NL Doet. Met onze vrijwilligers zijn ons clubhuis, Terras, Kleedkamers, Bestuurskamer onderhanden genomen om helemaal gereed te zijn voor de start van het nieuwe honkbal seizoen.

Ook onze burgermeester van Heemstede, Astrid Nienhuis, verwelkomt door voorzitter Frits van Iperen, heeft hierbij de handen uit de mouwen gestoken en geholpen met schoonmaken.
Tijdens de schoonmaak activiteiten stond natuurlijk wel de wedstrijd op van het Nederlands team tegen Chinese TaiPei die helaas met 9-5 werd verloren.

Op de velden zijn weer nieuwe sponsordoeken opgehangen en hopen we natuurlijk dat er nog veel meer bij gaan komen.
Dank aan alle vrijwilligers die er voor hebben gezorgd om alles weer spik en span te maken.

Nieuws
Nieuws
Openingday en Reunie 2024

Openingday bij RCH Pinguins op zaterdag 13 april. Het eerste speelt dan zijn eerste thuiswedstrijd tegen UVV. Maar ook zal als deel van ons prachtige jubileum jaar de Reunie plaatsvinden. Deze begint dan om 1 uur zal de ook de rest van de dag duren. Voor de jeugd is er een stormbaan en kan er kennis gemaakt worden met de helden uit ons verleden. Meet the Legends. Met Muziek, een Loterij en een BBQ, verwachten we een fantastische start van het nieuwe seizoen en ons Jubileumjaar. Kom je ook?

 

24 februari 2024
Nieuws
Nieuws