Nieuwe hoofdcoach voor Hoofdklasser RCH-Pinguins

22 november 2021

RCH-Pinguïns is verheugd te melden dat het overeenstemming heeft bereikt met Nicky Heij voor de rol van hoofdcoach van het eerste team. Heij zal komend seizoen in de hoofdklasse uitkomen met een jong en gretig team gebouwd rond enkele ervaren spelers. We zijn heel blij dat Nicky het avontuur met ons wil aangaan. Nicky past goed in onze filosofie en visie om jonge jongens te helpen ontwikkelen en ritme en ervaring op te doen. Tegelijkertijd hebben we een gezonde ambitie voor de toekomst om prestatie en opleiden van talent samen te laten smelten.

Vol vertrouwen en enthousiasme kijken we uit naar het nieuwe seizoen in de hoofdklasse. De eerste week van december zal duidelijk worden welke spelers er komen en gaan.

Afbeelding: Robert Bos

Nieuws
Nieuws
Openingday en Reunie 2024

Openingday bij RCH Pinguins op zaterdag 13 april. Het eerste speelt dan zijn eerste thuiswedstrijd tegen UVV. Maar ook zal als deel van ons prachtige jubileum jaar de Reunie plaatsvinden. Deze begint dan om 1 uur zal de ook de rest van de dag duren. Voor de jeugd is er een stormbaan en kan er kennis gemaakt worden met de helden uit ons verleden. Meet the Legends. Met Muziek, een Loterij en een BBQ, verwachten we een fantastische start van het nieuwe seizoen en ons Jubileumjaar. Kom je ook?

 

24 februari 2024
Nieuws
Nieuws