Nieuwe hoofdcoach voor Hoofdklasser RCH-Pinguins

22 november 2021

RCH-Pinguïns is verheugd te melden dat het overeenstemming heeft bereikt met Nicky Heij voor de rol van hoofdcoach van het eerste team. Heij zal komend seizoen in de hoofdklasse uitkomen met een jong en gretig team gebouwd rond enkele ervaren spelers. We zijn heel blij dat Nicky het avontuur met ons wil aangaan. Nicky past goed in onze filosofie en visie om jonge jongens te helpen ontwikkelen en ritme en ervaring op te doen. Tegelijkertijd hebben we een gezonde ambitie voor de toekomst om prestatie en opleiden van talent samen te laten smelten.

Vol vertrouwen en enthousiasme kijken we uit naar het nieuwe seizoen in de hoofdklasse. De eerste week van december zal duidelijk worden welke spelers er komen en gaan.

Afbeelding: Robert Bos

Nieuws
Waar schijt de koe

Het Koeienschijtspel is terug van weggeweest! 400 kavels staan te koop, waarvan nu al 50% is verkocht. Mocht de koe op 21 september op of naast jouw kavel schijten win je een mooi bedrag! De winnende kavel is maximaal €400 waard, en de maximale totale prijzenpot is €800. Hoe meer kavels worden verkocht, hoe groter de pot. De overige opbrengsten gaan naar activiteiten voor de jeugd!

Loten te koop bij de kassa van RCH-Pinguïns.

Deel het met iedere gokfanaat en sportsupporter die je kent!

Onderstaande afbeelding geeft weer welke kavels er nog beschikbaar zijn.

11 juli 2024