Marlon Frolijk vertrekt bij RCH-Pinguins

20 november 2021

Hoofdcoach Marlon Frolijk vertrekt bij de kersverse hoofdklasser RCH-Pinguins. In 2020 werd Marlon kampioen in de één na hoogste honkbalklasse. Afgelopen seizoen wist hij, (na het net missen van het kampioenschap door verlies tegen Amsterdam Pirates 2), het ultieme doel te halen: promotie naar de hoofdklasse. “We zijn als club enorm blij met de ontwikkeling die het eerste team de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

We bedanken Marlon Frolijk voor zijn toewijding en zijn trots op de prestatie die hij met het eerste team heeft neergezet.

Dit is een test
Nieuws
Nieuws
Openingday en Reunie 2024

Openingday bij RCH Pinguins op zaterdag 13 april. Het eerste speelt dan zijn eerste thuiswedstrijd tegen UVV. Maar ook zal als deel van ons prachtige jubileum jaar de Reunie plaatsvinden. Deze begint dan om 1 uur zal de ook de rest van de dag duren. Voor de jeugd is er een stormbaan en kan er kennis gemaakt worden met de helden uit ons verleden. Meet the Legends. Met Muziek, een Loterij en een BBQ, verwachten we een fantastische start van het nieuwe seizoen en ons Jubileumjaar. Kom je ook?

 

24 februari 2024
Nieuws
Nieuws