Lente Wijnproeverij

21 maart 2024

Op zondag 21 april aanstaande organiseert een van onze sponsoren, Wijnhuis Bodde de Lente Wijnproeverij. Bijzonder aan deze editie is dat we veel nieuwe wijnen van de winkel presenteren.

Zo hebben we fantastische wijnen uit Portugal, en dan met name uit de streken Dão en Alentejo. Maar ook ‘nieuwe wereld’ wijnen uit Zuid Afrika, de Verenigde Staten en Nieuw Zeeland. Daarnaast kun je de beste Nederlandse wijnen van dit moment proeven, onder andere van De Kleine Schorre. Al bekend bij ons zijn de rosé wijnen van Château Camparnaud: de wijnmaker zelf komt er alles over vertellen!

De Lente Wijnproeverij is in ’t Trefpunt in Bennebroek van 14.00 tot 18.00 uur. Een kaartje kost €15,00 per persoon, die kun je bestellen via www.wijnhuisbodde.nl. Uiteraard is het evenement voor 18 jaar en ouder.

Nieuws
Waar schijt de koe

Het Koeienschijtspel is terug van weggeweest! 400 kavels staan te koop, waarvan nu al 50% is verkocht. Mocht de koe op 21 september op of naast jouw kavel schijten win je een mooi bedrag! De winnende kavel is maximaal €400 waard, en de maximale totale prijzenpot is €800. Hoe meer kavels worden verkocht, hoe groter de pot. De overige opbrengsten gaan naar activiteiten voor de jeugd!

Loten te koop bij de kassa van RCH-Pinguïns.

Deel het met iedere gokfanaat en sportsupporter die je kent!

Onderstaande afbeelding geeft weer welke kavels er nog beschikbaar zijn.

11 juli 2024