Homerunner uit 1961

9 januari 2022

Onlangs werd ik door Leannart en Leonie uit de Timorstraat benaderd via het info adres van onze club. Tijdens de verbouwing van hun woning kwamen zij een tweetal velletjes papier tegen onder de vloer en stuurde een foto hiervan. Met de vraag op welk nummer in de Timorstraat zij wonen bleek dat nr 52 te zijn. Toen dacht ik hé, nr 52 dat moet het huisje zijn geweest waar ooit mij oma heeft gewoond.

Mijn oma, ook wel tante Lit genoemd, was vroeger iedere week te vinden tijdens de thuiswedstrijden van RCH. Haar zoon Rob Meijer heeft ook jaren in het eerste gespeeld en moest toen gedwongen stoppen vanwege een vrij ernstig motor ongeluk. Ook speelde zij in de wintermaanden zeer fanatiek klaverjas in de oude, toen nog houten kantine.

Maar dat deze papiertjes, bijna perkament, naar boven kwamen vond ik wel heel erg leuk en wil ik dan ook graag delen op onze website. Het dateert uit juli 1961. Zelf was ik nog niet eens geboren maar mijn omaatje. Oma de Jong woonde toen in dat huis.

Klik op onderstaande link op de PDF te openen.

Nieuws
Nieuws
Openingday en Reunie 2024

Openingday bij RCH Pinguins op zaterdag 13 april. Het eerste speelt dan zijn eerste thuiswedstrijd tegen UVV. Maar ook zal als deel van ons prachtige jubileum jaar de Reunie plaatsvinden. Deze begint dan om 1 uur zal de ook de rest van de dag duren. Voor de jeugd is er een stormbaan en kan er kennis gemaakt worden met de helden uit ons verleden. Meet the Legends. Met Muziek, een Loterij en een BBQ, verwachten we een fantastische start van het nieuwe seizoen en ons Jubileumjaar. Kom je ook?

 

24 februari 2024
Nieuws
Nieuws