Heren 2 laten de knuppels in Heemstede

6 mei 2023

De tweede wedstrijd van het seizoen was de uitwedstrijd tegen het 1e van Alphians. Na aankomst op het veld keek iedereen elkaar aan en kwamen we tot de conclusie dat het materiaal nog in Heemstede stond. Zonder BP en beginnend met wat leenknuppels van de tegenstander was de eerste slagbeurt snel voorbij. Ook starter Frits hield de eerste inning de jonge jongens van Alphians goed tegen. De tweede slagbeurt begonnen we met 2 doubles van Ferd en Reggie. Reggie traint de jongens van Alphians en liet met een gestolen 3e honk zien dat hij wat te bewijzen had. Met een 0-2 voorsprong kreeg Frits in de 2e inning de bal niet meer over de plaat en raakte hij vaker de back-stop dan de handschoen van catcher Andy en dat resulteerde dan ook in enkele vrije lopen. Daar Jer inmiddels aanwezig was met het materiaal mocht hij ook gelijkgaan warmgooien. Hij hield de schade beperkt maar de 3-2 achterstand was een feit. Nu de eigen knuppels er waren zouden de runs vast ook komen maar niets was minder waar. Ondanks dat elke inning de eerste honkloper op het honk kwam en soms wel 2 leek het wel of de knuppels figuurlijk nog in Heemstede stonden want na 7 slagbeurten stonden er nog steeds maar 2 runs op het scorebord. De enige die de malaise ontsprongen waren Reggie (2 uit 2) en Andy (2 uit 3) maar met de hit van Ferd dus maar 5 hits in totaal op de werper van Alphians. Met de 3-2 achterstand scoorde Alphians 5x in de 4e inning op Jer na enkele infield hits. Ook reliever Nick kreeg 4 runs tegen en werd helaas niet gesteund door het veld. Na 6 1/2 inning was de uitslag 12-2 voor Alphians en konden de knuppels weer worden opgeborgen. Een wedstrijd om (net als de knuppels) te vergeten want de 3e wedstrijd van het seizoen is in het hoge noorden tegen het eerste team van Caribe.

Nieuws
Aanmelden jeugdkamp 2024

Je kunt je middels het aanmeldformulier aanmelden voor het jeugdkamp op 6 en 7 juli a.s.

Inschrijfformulier jeugdkamp 6 en 7 juli a.s.

Het jeugdkamp, wat jarenlang een traditie was, keert weer terug bij RCH Pinguins. Aanvang: Zaterdag 6 juli om 11:00 uur Einde: Zondag 7 juli om 13:30 uur. Deelname aan het toernooi kost €10,- per persoon en kan worden afgerekend bij de bar in de kantine.

Naam(Vereist)
Voer een nummer in van 6 tot 18.

Zaterdag 6 juli

Tijd Wat
11:00 uur Ontvangst/uitleg
11:15 uur Teams maken
11:30 uur Inrichting tent
12:30 uur Lunch Pannenkoeken
14:00 uur Wedstrijd kijken H1 + Clinic
16:00 uur Vlag maken/Oefenen Bonteavond
18:00 uur Diner
20:00 uur Bonte avond
22:00/22:30 uur Slapen

Zondag 7 juli

Tijd Wat
09:00 uur Ontbijt
10:00 uur Warming UP
10:30 uur Mix Beeballtoernooi
12:00 uur Lunch Prijsuitreiking RCH got Talent Fair Play prijs Toernooi Netjes eten/opruimen Mooiste vlag
13:00 uur Slidings
13:30 uur Einde

Wat heb je nodig?

Slaapzak

Kussen

Luchtbed

Kleding dat vies kan worden

Honkbalkleding/Hanschoen etc..

Handdoek/toilet spullen

Goed humeur

6 juni 2024
Nieuws
Nieuws
Meubulair

Wat hebben we als club toch een groot aantal toppers als vrijwilligers. Het meubilair langs het veld wordt er met gerecyclde materialen steeds mooier op. Eerst waren de in slechte staat verkerende banken voor het terras al vervangen en met overige stukken hout zijn er nu nieuwe banken gefabriceerd links van de thuis-dugout. Verder komt ons clubhuis ook zo langzamerhand zichtbaar in de nieuw verf zodat het hout ook weer jaren mee kan en het er weer strak uit ziet. Dankzij Nieuwenhuis Schilderwerken.

Op het veld kunnen we nu prachtig ons RP logo op het gras spuiten met krijtverf mbv een spuitmal.

 

1 mei 2024